SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Eğitmen
Çağlar Çabuk

Kurs Süresi
19 Dk 43 Sn

 Yorumlar (1) 8 kayıt

GENEL BAKIŞ DERSLER EĞİTMEN YORUMLAR

Bu eğitim için henüz detaylı bilgi bulunmuyor.
Detaylı eğitim bilgileri için bu bölümü takip edin.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 19 Dk 43 Sn

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 101:56

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 202:57

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 304:45

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 403:07

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 503:07

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 603:17

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BÖLÜM 700:34

Çağlar Çabuk

Yönetim Sistemleri Eğitmeni

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Çağlar Çabuk, çalışma hayatına 1992 yılında Gedik Holding'e bağlı Samtaş A.Ş.'de İnsan Kaynakları Bölümü'nde Uzman olarak başladı. Ardından gıda, turizm, finans, dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlarda görev yaptı. 2000-2008 yılları arasında Standard Bank PLC Türkiye Ofisi'nde çalıştı ve 2008'de İK Müdürlüğü görevinden ayrılarak kendi girişimi olan Dördüncü Boyut Akademi'yi kurdu. Profesyonel çalışmalarının odak noktası olan sürdürülebilir kurumsal ve profesyonel gelişim alanları kapsamında örgütsel davranış, performans ve yetenek yönetimi, liderlik, koçluk, mentorluk ile kültür, değişim ve saygılı işyeri konularında yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

“Sıfıra Sıfır Elde Var Mobing”, “Koçluk ve 4. Boyut”, “Yumuşak Güç” ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunu tartışmaya açan “SoluCan” adlı 4 kitabı yayınlanmıştır. Çağlar Çabuk, Türkiye'de, mobing (işyerinde psikolojik taciz) konusunda ilk kez saha çalışması yapan “Mobing Bilgilendirme Araştırma ve Destek Merkezi” programını yönetmiştir. İşyerinde Saygı Kültürü ve Profesyonel İlişkilerde sınırlar ve Sorumluluklar çerçevesinde danışman ve eğitmen olarak hizmet vermektedir.

2011'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) BMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun “Mobing Alt Komisyonu”nda görevli milletvekillerini bilgilendirmek üzere toplantılarda görev almıştır.

2012- 2018 yılları arasında her iki yılda bir, insan kaynakları ve iş profesyonellerine yönelik “Türkiye'de Mobingle Mücadele Ne Durumda?” başlıklı araştırmaları yürütmüş, sonuç raporlarını yine her iki yılda bir düzenlenen FORUM MOBİNG kapsamında yayınlamıştır.

Koçluk mesleğinin ulusal meslek standartlarının hazırlanması projesini yürütmüş ve halihazırda Türkiye'de meslek belgeli profesyonel koçların sınav ve belgelendirme süreçlerinin altyapısının oluşturulmasına öncülük etmiştir.

Halihazırda Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği- SEGM'in Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Çağlar Çabuk bireysel ve kurumsal paydaşlar ile sürdürülebilir kalkınma ve sürdürülebilir öğrenme yaklaşımı kapsamında birçok proje ve faaliyetlerin hayata geçirilmesine rehberlik etmektedir.

KATILIMCI YORUMLARI (1)

K

Kerem Alikaşifoğlu

1 yıl önce

Çok faydalı bir Sürdürülebilirliğe Giriş eğitimi olmuş.